JAKA PORUKA - Jirka: Zvezda zaslužuje da opet igra Ligu šampiona

Autor: Tanjug

Sport

16.02.2019

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Erik Jirka kaže da ekipa Vladana Milojevića ima kvalitet da i sledeće sezone igra u Ligi šampiona i to čak da nadmaši saldo od četiri boda.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Zvezdan Terzić i Erik Jirka

Pojačanje iz Spartaka iz Trnave zadovoljno je igrama u pripremnom periodu u kojem je ostvareno svih šest pobeda, među kojima se ističu protiv Ludogoreca (3:1) i Maribora (1:0).

- Ekipa je jako kvalitetna, na vrhunskom nivou. Zvezda je prepoznata u svetu, pa je normalno da ima sjajne igrače. Mislim da Zvezda zaslužuje i da sledeće sezone igra u Ligi šampiona - rekao je Jirka novinarima tokom druženja u beogradskom tramvaju sa Zvezdinim bojama i grbom.

Slovačko krilo smatra da je grupa u Ligi šampiona s Liverpulom, Pari Sen Žermenom i Napolijem bila preteška.


- Ove sezone je bila prejaka grupa, nadam se da će sledeće biti više sreće na žrebu. U tom slučaju, imaćemo dobre šanse - dodaje Jirka, koji je skrenuo pažnju na sebe u susretima Zvezde i Spartaka u kvalifikacijama za elitno takmičenje.

Fudbaler sa odličnim fizičkim predispozicijama, pred start prolećnog dela protiv Vojvodine, ističe da već sada jedva čeka duel sa Partizanom 27. februara na "Marakani".

- Jedva cekam derbi. Za mečeve Crvene zvezde i Partizana znam još dok sam igrao u Trnavi. Pre meča u Beogradu sa Zvezdom gledao sam navijače putem interneta (pfff...). To je bilo neverovatno - zaključio je Jirka, koji je priznao da se prvi put vozio u tramvaju jer ga u Trnavi nema.

Fudbaleri Crvene zvezde danas protiv Vojvodine otvaraju prolećni deo na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom u 16 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading