Ko je vrbovao Tošića da pređe u Zvezdu? Kako se izvukao u Moskvi zato što je Srbin

Autor: Republika

Sport

15.02.2019

21:53

Fudbaler Partizana Zoran Tošić je konačno spreman, imao je problema tokom prvog dela sezone sa povredama, čekali su ga u Partizanu, Mirković ga je lagano vraćao u ritam kroz utakmice i nakon ovog pripremnog perioda treba očekivati bolje partije od Zrenjaninca.

Starsport
Zoran Tošić

Popularni "Bambi" je govorio za "Žurnal" i o svom putu u karijeri, ističe i situaciju iz 2007. godine kada je prešao u Partizan.


- Bio sam na EP za mlade, Đukić je bio selektor. Basta i Deki Milovanović svaki dan: "E, je l' bi došao kod nas?" Sad, da li im je Piksi rekao, koji je tada bio predsednik... Niko iz kluba me nije direktno kontaktirao. Naravno, nikad nisam ni razmišljao o Zvezdi. Otkad znam - rekao je Tošić.

Ispričao je i jednu zanimljivu priču iz Moskve.  

- Po prelasku u CSKA vozio sam se Moskvom. Odjednom, neki džip me isekao. Stao pored mene. Spustiše "baje" prozore, ja isto, šta ću... Urlaju da sam kriv! Pitaju: "Odakle si?". Kažem "Srbin". Nasmeju se: "Brat Srbin? Vozi! - rekao je Tošić.  


Zoran Tošić je tokom svoje karijere igrao za Mladost Lukićevo, Budućnost Banatski Dvor, Banat iz Zrenjanina, Partizan, Mančester junajted, Keln i CSKA pre nego što se vratio u Partizan.

Komentari (0)

Loading