DIRLJIVA PORUKA PRED SALINU SAHRANU U RODNOM GRADU: Čekamo te...

Autor:

Sport

15.02.2019

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski fudbaler Emilijano Sala, koji je tragično izgubio život u padu aviona prošlog meseca, biće sahranjen u subotu u rodnom Progresu.

Emilijano Sala

Privatni avion u kojem je bio Sala nestao je 21. januara, samo dva dana pošto je prešao za 15 miliona funti iz Nanta u Kardif. Pored njega, u avionu je bio samo pilot Dejvid Iborson, a u trenutku pada nalazio se iznad Lamanša.

Salino telo je pronađeno u olupini aviona 7. februara, dok se Ibotson i dalje vodi kao nestao. Porodica argentinskog fudbalera finansirala je dodatnu potragu za njim, a trenutno se skupljaju dodatne finansije u pokušaju da se nađe i telo pilota.

Kardif je u petak objavio da će menadžer Nil Vornok i izvršni direktor Ken Ču prisustvovati sahrani u provinciji Santa Fe. Nant, u čije redove je Sala stigao iz Bordoa u leto 2015. i na 120 utakmica postigao 42 gola, predstavljaće defanzivac Nikola Paloa i generalni sekretar Loik Moran.


Sahrani će prethoditi javno bdenje, koje će trajati nekoliko sati, u sali fudbalskog kluba San Martin de Progreso, u kojem je Sala ponikao.

- Čekamo te… Kao prvog dana kada si otišao, ali sada da bi ostao sa nama zauvek. Otišao si i postao si primer svima. Zauvek ćeš biti u našim srcima - stoji u poruci kluba San Martin de Progreso na Fejsbuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading