Solšer sa "Stamford bridža" cilja trofej

Autor:

Sport

15.02.2019

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solšer nada se da će njegov tim da ponovi uspeh iz 1999. godine, kada su "Crveni đavoli" posle pobede nad Čelsijem stigli i do pehara u FA Kupu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solsker

Norvežanin je u utorak doživeo prvi poraz otkako je u decembru preuzeo tim. Bolji od Junajteda na Old Trafordu bio je Pari Sen Žermen u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

- Išao sam do Norveške. Drugačiji je osećaj. Mrzim da gubim, momci takođe. Međutim, ne možemo da kukakmo sada. Očekuju nas velike utakmice, moramo da budemo maksimalno spremni - rekao je Solšer.

- Ali kada pogledate, protiv PSŽ smo imali možda 10 loših minuta. Ostalo je bilo i dobro.

Već u ponedeljak "Crvene đavole" očekuje novi izazov - meč osmine finala FA Kupa protiv Čelsija.

- Ne smemo da paničimo jer smo izgubili utakmicu. Moramo da nastavimo da radimo, da igramo našu igru. Protiv Čelsija je uvek teško, ali sećam se da smo ih u sezoni 1998/99. pobedili na Stamford bridžu a onda osvojili trofej. Nadam se da ćemo da ponovimo nešto slično.

Norvežanin je dodao i da će u odsustvu povređenih Džesija Lingarda i Antonija Marsijala priliku dobiti mlađi igrači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading