ZNA RECEPT ZA TITULU - Milojević: Proleće igramo od NULE

Autor:

Sport

15.02.2019

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lopta je ponovo krenula u Srbiji... Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da njegovi igrači ne treba da razmišljaju o prednosti koju imaju na tabeli pred nastavak takmičenja u Superligi.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Crveno-beli će u subotu od 16 časova ugostiti Vojvodinu.

- Ulazimo u ciljnu ravninu, a godinu ćemo otvoriti susretom koji nosi epitet derbija. Vojvodina je odlična ekipa i plasman na tabeli ne oslikava pravi kvalitet Novosađana. Angažmanom Mitoševića i Matića pojačali su konkurenciju u napadu i pokušali da poprave efikasnost. Predvodi ih mladi kolega Krivokapić koji ima sjajnu perspektivu i smatram da je on pravi izbor za to mesto - rekao je strateg Crvene zvezde.

Ekipa sa "Marakane" trenutno je vodeća u domaćem prvenstvu sa 59 bodova, dok je Vojvodina tek osma sa 28.

- Krećemo od nule. Za nas protiv Vojvodine počinje nova takmičarska godina i ni trenutak ne razmišljamo o prednosti. Očekuje nas niz izazova na dva fronta.

Posebnu pažnju javnosti izazvala su pojačanja, ali Milojević nije želeo da izdvaja pojedince.

- Novajlije su se odlično uklopile, ali deo zasluga pripada i starosedeocima koji su ih sjajno prihatili. Ovaj prelazni rok prvi je u kojem smo mogli da gledamo korak više i kreiramo tim za budućnost. Ovi igrači zalog su za više od jedne sezone. Svi će dobiti priliku da se nametnu i dokažu, a ocene nećemo donositi posle samo jedne utakmice lili poluvremena - izjavio je na kraju Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading