BUM - Arsenal se obrukao: BATE sa Srbima ugazio "tobdžije", Lacio nije mogao bez Sergeja!

Autor:

Sport

14.02.2019

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrano je osam mečeva šesnaestine finala drugog po jačini evropskog takmičenja. Najzanimljiviji su bili mečevi "velikih" favorita, ali činjenica je da se nisu proslavili.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice BATE - Arsenal!

Fudbaleri Lacija su dobili veoma iskusnog rivala i nisu uspeli da im odole pošto ih je Sevilja savladala rezultatom 1:0.

Srpski fudbaler Sergej Milinković Savić nije igrao na ovom duelu zbog povrede, pa je Lacio bio oslabljen u veznom redu. 

Sevilja je od prvog minuta igrala znatno bolje, Lacio nije uspevao da izađe na kraj sa kontranapadima Andalužana, a posle nekoliko propuštenih prilika Španci su stiglo do zasluženog gola.

U 22. minutu, Sevilja je pokrenula brzu kontru preko Eskudera po levoj strani, Pablo Sarabija je dobio loptu u prostor i poslao je u peterac, gde je Visam Ben Jeder rutinski savladao golmana Lacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Lacio - Sevilja

Lacio je morao da napravi čak tri izmene zbog povrede, pa je igračima na terenu bilo teže da kombinuju. Prvo je izašao Luis Alberto, a na poluvremenu je iz igre morao i Marko Parolo, a u 57. minutu i Bastos.

Italijani su nešto konkretnije ušli u drugi deo, imali su nekoliko prilika, ali nije išlo "nebeskoplavima".

Bum! BATE je savladao Arsenal. "Tobdžije" nije trebalo da imaju težak zadatak u šesnaestini finala. Klub iz Londona je bio apsolutni  favorit i sve osim pobede je bilo iznenađenje i desilo se.  Dragun je u 45. minutu šokirao "tobdžije", a oni do kraja meča nisu uspeli da se "otrezne".

Srpski igrači Nemanja Milić i Aleksandar Filipović su igrali u startnoj postavi BATE. 

Milanski Inter je opravdao ulogu favorita na gostovanju  Rapida iz Beča, međutim nije im bilo nimalo lako. Martinez je u 39. minutu pocepao mrežu rivala, a do kraja meča mreže su mirovale.

Ostali rezultati:

Galatasaraj - Benfika 1:2

Krasnodar - Leverkuzen 0:0

Olimpijakos - Dinamo Kijev 2:2

Ren - Betis 3:3

Slavija Prag - Genk 0:0

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading