GORI VRANJE: "No Djani, no party" važi i za fudbalskog Đanija!

Autor:

Sport

14.02.2019

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Đani Ćurčić se priključio Dinamu iz Vranja, u kojem će u narednom periodu obavljati dužnog pomoćnika šefa stručnog štaba.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Ćurčić - Đani

Bivši fudbaler Partizana, Boltona, Aston Vile, Kristal Palasa izazvao je veliku pažnju javnosti posle dolaska u Vranje.

- Cela simbioza, struktura, cela hemija Dinama je promenjena. Videćete, to nije isti tim od jesenas – rekao je u svom stilu popularni Đani.

Vranjanci drugi deo sezone počinju na poslednjem mestu superligaške tabele, sa samo 10 bodova.

-  Pogled na tabelu je varljiva stvar, to nije odraz moći i kapaciteta ovog tima koji sada ima Dinamo i nadam se da će se stanje na tabeli brzo promeniti. Gorim od želje da krenemo u takmičarski ciklus, da uđemo u tehničko-taktičke varijante, jedva čekamo da izađemo na teren - dodao je Ćurčić.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Focus Vranje
Trener Dinama

Ćurčić je dodao da je reakcija fudbalera na njega "prirodna", jer je i njegovo ponašanje i ophođenje sa ljudima "uvek prirodno".

- Kod mene nema ničeg lažnog, ničeg "fejk", ta simbioza i energija zračiće obostrano. Moja je karakteristika da sam igračima brat i prijatelj i radićemo mukotrpno jedni za druge. Radićemo bez pritiska, bez drame i euforije, bez "negative" i preteranih emocija sa ciljem da kroz zajedništvo napravimo rezultat – dodao je Ćurčić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading