Kraj jedne ere Napolija

Autor:

Sport

14.02.2019

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovački vezista Marek Hamšik će i zvanično postati novi igrač Dalijan Jifanga, što je potvrdio predsednik Napolija Aurelio De Laurentis.

RepublikaFoto: twitter.com/Official SSC Napoli
Marek Hamšik

Posle 12 godina u Napoliju Marek Hamšik će napustiti ovaj italijanski klub i preći će u kineski Dalijan Jifang. O ovom transferu se dugo govorilo i bilo je priličnih peripetija. Transfer je nekoliko puta blokiran, ali je sada sve dogovoreno između Dalijana i Napolija. 

- Hamšik je otišao. Da li je "zbogom" ili "vidimo se kasnije"? To zavisi od njega. Nadam se da ćemo moći da mu pružimo pravi pozdrav kada se kineska sezona završi. Dogovor sa Dalijanom je postignut. Želim Mareku sreću u Kini, vrata Napolija će mu uvek biti otvorena - rekao je Aurelio De Laurentis. 

Kineski klub je za obeštećenje Napoliju za Hamšika isplatio 20 miliona evra, a Slovak će u Dalijanu zaraditi 27 miliona za tri sezone. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading