CEPNULI PIVCE, PA RAZBILI RIVALE!

Autor:

Sport

14.02.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desetkovani Pari Sen Žermen odučio je od fudbala Mančester junajted u prvom meču osmine finala Lige šampiona (0:2), ali su sva svetla na Old Trafordu bila uperena u šmekerski potez Anhela di Marije (30).

Anhel Di Marija

Igrao se 54. minut kada su besni navijači "crvenih đavola" flašom punom piva gađali Argentinca koji se spremao da izvede korner. Svi su očekivali da će poludeti zbog toga, ali je on mangupski dohvatio flašu i nategao iz nje, da bi im se kasnije osvetio drugom asistencijom na meču. Međutim, sva je prilika da je njegova reakcija nameštena jer, dok je pio pivo, iza njega je išla reklama istog brenda. Međutim, čak i da je sve plod strašnog marketinga, plejmeker "svetaca" u odsustvu Nejmara nije jedini igrač koji se pre poslednjeg sudijskog zvižduka latio alkohola koji su mu dobacili navijači. Donekle sličan recept primenili su fudbalski reprezentativci Srbije na Mundijalu u Južnoj Africi, kada su cirkali u hotelu, pa sutradan razbili Nemce.

 

Uz kapljicu pogodio produžetke

Nekadašnji fudbaler Partizana Ivan Bandalovski (32), koji je te 2017. bio prvotimac Vereje, protiv Levskog je ispio nekoliko gutljaja piva iz konzerve kojom su ga gađali navijači. To mu je očigledno dalo snagu jer je u 93. minutu postigao gol kojim se otišlo u produžetke i posle do penala, ali je Levski na kraju slavio i izborio vizu za Ligu Evrope.

Đovinko više voli iz čaše

Sebastijan Đovinko (32) pomerio je granice kada je u pitanju reakcija na bes navijača. Pristalice Atlante su pre godinu i po dana, na utakmici MLS lige protiv njegovog Toronta, bacili pivo na teren nezadovoljni kako je Italijanov saigrač Žozi Altidor proslavio gol za 1:1. Međutim, Đovinko je nonšalantno pokupio čašu sa trave i počeo da pije. To ga je očigledno okrepilo jer je kasnije zatresao mrežu i postavio konačnih 2:2.

Projektil, pa pivo na eks!

Kenedi Bakircioglu (38) vrhunac karijere je dosegao u Ajaksu, ali je u domovini junak postao tek kada se latio alkohola. Šveđanin je na utakmici između njegovog Hamarbija i Geteborga (3:0) projektilom u 79. minutu postavio konačan rezultat, a dok je trčao slaveći, navijači su mu dobacili pivo, koje je sa zadovoljstvom eksirao.

"Orlovi" uz pivo i cigarete pocepali Nemce

Nisu inostrani igrači jedini koji pružaju bolje partije kad popiju pivo. Fudbaleri Srbije su veče pred utakmicu sa Nemačkom na Svetskom prvenstvu 2010. pili pivo i pušili cigarete, što im je očigledno prijalo jer su savladali "pancere" sa 1:0 golom Milana Jovanovića. Vladimir Stojković je u društvu Nenada Milijaša pio pivo, a dan kasnije je odbranio penal Lukasu Podolskom. Marko Pantelić i Danko Lazović su se prepustili čarima duvana, ali to nije uticalo na igru nekadašnjeg napadača Partizana, dok Pantela nije ulazio u igru.

Dani Alveš pojeo bananu

Za razliku od kolega pivopija, Dani Alveš (35) u toku meča je prezalogajio. Desnog beka Barselone su 2014. navijači Viljareala gađali bananom, što je Brazilac okrenuo na šalu i pojeo je, dodatno zagorčavši poraz rivalu od 3:2.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading