Nejmar nije PSŽ!

Autor: Tanjug

Sport

13.02.2019

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape pozvao je javnost da ima više vere u njegov tim, bez obzira na odsustvo Nejmara i Edinsona Kavanija, što je najbolje pokazala pobeda na gostovanju Mančester Junajtedu (2:0).

Fudbaleri Pari Sen Žermena

PSŽ je učinio veliki korak ka četvrtfinalu Lige šampiona, ali strelac drugog gola ističe da još ništa nije završeno.

- Moramo da zaustavimo strah. Fudbal se igra na terenu. Nejmar i Kavani su nam jako važni, ali nekada mora više vere da se ima u PSŽ. Nije još sve gotovo, ali smo u dobroj poziciji- rekao je Mbape.

Najbolji mladi fudbaler sveta kaže da će tek biti zadovoljan kada "sveci" obezbede mesto među osam najboljih.


- Tada će biti savršeno- poručio je Mbape, koji je na Old Trafordu morao da igra klasičnog napadača, a ne na svojoj poziciji po boku.

Iskusni golman Ðanluiđi Bufon stao u red sa Ikerom Kasiljasom i Edvinom van der Sarom, pošto je 50. put u Ligi šampiona sačuvao mrežu.


- Učinili smo da utakmica izgleda lako, sve što smo uradili za 90 minuta bilo je jako važno za dalji nastup u ovom takmičenju. Rizikovali smo, ali nam je Junajted dozvolio da prodišemo u trenucima pritiska. Ovaj trijumf puno vredi- zaključio je 41-godišnji čuvar mreže.

PSŽ je u sjajnoj situaciji pred revanš na "Parku pričeva" 6. marta i zbog toga što će Junajted biti bez isključenog Pola Pogbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading