Druženje sa fudbalerima Zvezde pred nastavak prvenstva!

Autor:

Sport

13.02.2019

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se početak drugog dela sezone i spremno je posebno iznenađenje za navijače pred utakmicu sa Vojvodinom, koja je zakazana za subotu od 16 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Dejan Joveljić

Crveno-beli su vredno radili na Kipru i u Turskoj za sve predstojeće izazove, i spremni su za meč 22. kola Superlige.

Dan uoči prolećne premijere na Marakani, u petak od 12 sati zakazano je okupljanje i druženje fudbalera Zvezde sa navijačima kod Gospodarske mehane, na mestu okretnice tramvaja preko puta Beogradskog sajma.


Tu će biti poseban tramvaj u crveno-belim bojama, a nekada se upravo trasom od te početne stanice išlo ka Marakani na utakmice voljenog kluba.

Tako ćemo evocirati i uspomene na neka ranija vremena, pošto će Zvezdin tramvaj biće nešto potpuno drugačije od svega viđenog do sada.
RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Prvotimci Zvezde će uoči same vožnje provesti vreme u druženju sa navijačima koji će moći da se fotografišu sa idolima i uzmu autograme.

Igrači jedva čekaju nastavak sezone i zvanične utakmice posle maksimalnog učinka i svih šest trijumfa na zimskim pripremama.

Zato je prvi meč u 2019. i duel sa Vojvodinom prva prilika da ih navijači pozdrave u što većem broju i ispune tribine "Marakane" u subotu od 16 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading