Murinjo počinje da prati nižerazredni fudbal: Osveta Skolsu?

Autor:

Sport

12.02.2019

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Pol Skols je svestan da će njegov trenerski rad biti pod lupom Žozea Murinja, koga je često kritikovao dok je sedeo na klupi tima sa Old Traforda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Skols

- Mislim da će Murinjo obratiti pažnju na moje rezultate. Nisam siguran da će gledati utakmice. U svakom slučaju, stvarno sam želeo da budem trener -  istakao je Skols i nastavio:

- I ja sam bio prilično kritičan. Ne mislim da će mnogo ljudi komentarisati moj rad, ali ako počnemo da gubimo, biće takvih sigurno. Mogu da kažu šta god žele. Nikad nisam shvatio zašto se igrači i treneri brinu o onome šta komentatori pričaju. Oni samo izražavaju svoje mišljenje o igri i za to su plaćeni. Ako neko želi da me kritikuje neću ni obratiti pažnju. Odgovaram samo vlasniku kluba.

Oldam je 14. na tabeli Lige dva sa 42 boda, odnosno devet manje od timova koji su u plej-of zoni za plasman u viši rang.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading