Jedne stvari se Prosinečki ne odriče ni za živu glavu!

Autor: večernji.hr

Sport

12.02.2019

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robert Prosinečki, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada selektor BiH, uspešno se oporavlja od operacije debelog creva u novembru prošle godine.

Robert Prosinečki

Popularni Robi je za "Večernji list" rekao kako se oseća mnogo bolje nakon operacije, da je smršao desetak kilograma i da sa nestrpljenjem iščekuje početak novog kvalifikacionog ciklusa.

- Puklo mi je debelo crevo i morao sam na operaciju. Važno je da sam došao na vreme. Imao sam dve operacije, rana mi se otvorila, ali kada si u bolnici jedino o čemu razmišljaš je kada ćeš da izađeš. Sada funkcionišem normalno. Sve je super- rekao je Prosinečki.

On je dodao da se praktično već oporavio.

- Ja već sada normalno funkcionišem. Normalno jedem i nema posebnog režima. Imam još jednu rutinsku operaciju, laganu, ali to ću obaviti nakon reprezentativnih obaveza krajem marta, kada odigramo mečeve sa Jermenijom i Grčkom- rekao je Robi.

Kada je upitan da li mu je sugerisano da prestane da puši, odgovorio je u stilu pasioniranog pušača.

- Ma zašto? Kakve to veze ima sa debelim crevom?- rekao je Prosinečki.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading