NIŠTA OD POVRATKA TOŠIĆA U PARTIZAN: Bambi neće u Humsku!

Autor:

Sport

20.08.2017

10:12 >> 18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treneri Partizana i Crvene zvezde Miroslav Đukić i Vladan Milojević još nisu formirali timove iako su započeli takmičenje u Superligi Srbije i Ligi Evrope

RepublikaFoto: instagram.com/tosiczoran7
Neće igrati u crno-belom: Zoran Tošić

Leonardo je napustio crno-beli tabor, dok će Everton ostati u redovima Partizana. 

Kao najzvučnije pojačanje tima Miroslava Đukića pominjao se reprezentativac naše zemlje, koji je zbog smanjenja plate raskinuo ugovor sa CSKA iz Moskve, Zoran Tošić.

Glasine o povratku u crno-beli dres, podgrejane su time što se "Bambi" našao na tribinama protiv Videotona.

Ipak sportski director Ivica Ilijev je izjavio da pregovora nije ni bilo, baš zbog finansijskih uslova.

Na drugoj strani Topčiderskog brda, Crvena zvezda je bolje otvorila sezonu. Igraju agresivno i postižu dosta golova, u čemu ih predvodi Ričmond Boaći koji je mreže tresao četiri puta. Ganjanin je dobrim partijama privukao pažnju nekoliko evropskih klubova među kojima su najveće interesovanje pokazali Lokomotiva iz Moskve i Rubin iz Kazanja. Najverovatnije od evropskog takmičenja zavisi da li će Gnjanin napustit crveno-bele.

Takođe, uprava aktuelnog vicešampiona zainteresovana je za dovođenje Dominika Dinge, 19-godišnjeg Novosađanina koji nastupa za ekipu Urala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading