"DELIJE, NE BRINITE": Marin ostaje u Zvezdi!

Autor:

Sport

11.02.2019

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih igrača Crvene zvede Marko Marin definitivno ostaje u Ljutice Bogdana 1a do kraja sezone

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

"Sportski žurnal" tvrdi da se Marinu jednostavno ne ide u Kinu, jer bi selidba porodice predstavljala noćnu moru. Za Katar je još i bio zainteresovan, spekulisalo se da se samo čeka ponuda Ćavijevog Al Sada, i Zvezda je bila spremna da se igraču oduži za sve što joj je pružio time što mu neće praviti probleme da ode i naplati fudbalsko umeće. Međutim, prelazni rok u Kataru je završen.

Zvezdin plan je bio da svi koji su sada u klubu budu tu i za utakmice evropskih kvalifikacija. Ipak, niko ne može da garantuje da Marin neće razdužiti opremu i pre tih izazova. Mirko Ivanić je uostalom doveden baš kako bi odmenio bivšeg nemačkog reprezentativca.

Kada Marin bude odlazio beogradskim crveno-belima neće pripasti sav novac od obeštećenja, pošto deo od 30 odsto sleduje Olimpijakosu. Atinjani su insistirali na procentima kada su letos vođeni pregovori o dolasku 29-godišnjeg asa u Beograd.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading