Matić zna šta je potrebno Junajtedu za titulu!

Autor:

Sport

10.02.2019

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobedom protiv Fulama na "Kotidžu" Solskjerovi izabranici su se popeli na četvrto mesto Premijer lige, makar do završetka utakmice Mančester Siti - Čelsi. Klub sa "Old Traforda" je u fenomenalnoj seriji od jedanaest mečeva bez poraza i u odličnom raspoloženju se okreću utorku i duelu sa francuskim PSŽ-om.

Nemanja Matić

Znali smo da ako dobijemo da se penjemo na četvrtu poziciju, naravno Čelsi ima utakmicu manje, ali smo srećni zbog osvajanja novih bodova. Dobro smo igrali, borimo se jedan za drugog. Postigli smo tri gola i sačuvali našu mrežu, zadovoljni smo - rekao je Nemanja Matić.

Potom je vezni igrač "Đavola" otkrio recept za osvajanje Premijer lige.


- Da bi osvojili ovako tešku ligu, morate da pobeđujete utakmice kao što smo mi to radili u prethodnom periodu. Morate da pobedite šest-sedam mečeva zaredom, onda možete i neki bod ispustiti, da odigrate nerešeno ili izgubite jednu utakmicu - nastavio je vezista.
Nemanja Matić

Otkrio je malo i kakav je Norvežanin kao trener.


- Uvek je isti. Uvek pozitivan, naravno kada ne igramo dobro ponekad zna da podvikne. Kako ga vidite na konferencijama takav je i u svlačionici - zaključio je Matić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading