Iskustvo i znanje govore iz Bufona: Skup zvezda kojima fali ono o čemu Italijan priča

Autor:

Sport

10.02.2019

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman francuskog šampion Pariz Sen Žermena Đanluiđi Bufon govorio je o formi u kojoj se nalaze „Sveci“ pred meč osmine finala Lige šampiona protiv Mančester Junajteda i izrazio određene sumnje u formu svog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đanluiđi Bufon

Tim iz francuske prestonice u dvomeč sa "Crvenim đavolima"ulazi kao favorit, ali je ekipa Junajteda počela da beleži fantastične rezultate u mečevima u kojima ih sa klupe vodi privremeni menadžer Ole Gunar Solšer – u 11 utakmica pobedili su 10 puta i jednom igrali nerešeno.

- Ništa mi se nije svidelo u meču protiv Bordoa, osim osvajanja tri boda. Da bismo bili bolji od Junajteda moramo da popravimo mentalitet, stav i nivo požrtvovanja za tim. Veoma nas bitan meč čeka u utorak - rekao je Bufon.

 

- Moramo da odigramo dobar meč i da budemo snažni, čvrsti i odsečniji. Mislim da nismo favoriti da su šanse 50-50 - zaključio je legendarni italijasnki čuvar mreže koji ima 41 godinu.

PSŽ se nalazi na čelu francuske Lige 1 sa 13 bodova više od najbližih pratilaca, a u poslednjem meču minimalnim rezultatom su slavili protiv Bordoa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading