Milojević apostrofirao njega kao važnu kariku Zvezde

Autor:

Sport

10.02.2019

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan izvanredan prelazni rok je iza Crvene zvezde, ostvarena je dodatna zarada prodajama nekolicine igrača, a istovremeno je ekipa, po ocenama mnogih, dodatno ojačana.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Vladan Milojević i Mitar Mrkela

Ono što je najvažnije, a što je istakao i trener Vladan Milojević u rezimeu zimskih priprema, pojačanja koja su ove zime angažovana, pokazala su da se na njih može ozbiljno računati.

Podsetimo, Zvezdu su ove zime pojačali Erik Jirka, Nemanja Milunović, Miloš Vulić, Aleksa Vukanović, Milan Gajić, Mirko Ivanić, kao i Dejan Vidić koji je prosleđen na pozajmicu u Zemun.


- Svi igrači koji su došli su fenomenalni. Još jednom se potvrdio odličan rad sportskog direktora Mitra Mrkele, u saradnji sa mnom, i jasna je namera kluba da investira u potencijal, a najveći potencijal kluba su igrači. Imamo odličan tim, dosta igrača i biće paklena konkurencija u svakom slučaju, ali to je Crvena zvezda. Klub živi od prodaje igrača, ali stalno se menjaju stvari. Igrači koji su došli su dobri i iskusni, i mogu i da ostanu duže u Zvezdi, jer je potreban kontinuitet.

Jirka je '97. godište, Vulić i Gajić su '96, Ivanić je crnogorski reprezentativac i igrao je Ligu šampiona, zdrava je konkurencija i dobro je kako možemo da kažemo da smo svaki put bolji nego što smo bili -izjavio je Milojević.

Biće, naravno, i onih koji će ukazati i na nekoliko igrača koji se nisu snašli po dolasku u Zvezdu u proteklih par prelaznih rokova, poput Kafua, ili Rikardinja, možda i Melega koji je otišao na pozajmicu i koji još ima šanse da se vrati u nekadašnju formu i to pokaže na ''Marakani'' naredne sezone, ali suština je da Zvezda iz godine u godinu ima sve kvalitetniji tim, a taj cilj aktuelni srpski šampion za sada uspešno ostvaruje.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading