Salah demantovao "dušebrižnike": Liverpul zasijao starim sjajem, Arsenal upalio "topove"!

Autor:

Sport

09.02.2019

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula ubedljivo su savladali Bornmut rezultatom 3:0 i tako se učvrstili na prvom mestu na tabeli najjače fudbalske lige. Fudbaleri Kristal Palasa su remizirali sa Vest Hemom 1:1, a u ostalim mečevima takođe nije bilo većih iznenađenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula

"Redsi" su uspeli da stignu do pobede posle dva remija i da na pravi način pokažu da su u sjajnoj formi pošto su nadigrali Bornmut u svim segmentima igre. Četa Jirgena Klopa je konstantno napadala, dobro kombinovala i pokazala da su prebrodili kratkotrajnu "krizu". Remi sa Lesterom i Vest Hemom je zabrinuo navijače Liverpula, ali su u ovom meču dokazali da nema razloga za brigu. 

Od prvog do poslednjeg minuta nisu posustajali, pravo je čudo da rezultat nije bio viši.

Mane je 24. minutu doneo vođstvo svojoj ekipi,  nakon samo 10 minuta Vijnaldum je povećao, a u 48. Mohamed Salah je demantovao "dušebrižnike" sjajnim pogotkom i postavio konačan rezultatat.

Arsenal je posle poraza u prethodnom kolu u derbiju od Mančester Sitija (3:1), ponovo igrao u gostima, ali je ovoga puta imao lakši zadak jer je nadigrao Hadersfild sa 2:1. "Tobdžije" su povele u 16. minutu golom Aleksa Ivobija na asistenciju Seada Kolašinca, dok je prednost duplirao Aleksander Lakazet u 44. minutu. Terijeri su uspeli da "postignu" gol do kraja susreta, pošto je u 90+3. minutu Sead Kolašinac u pokušaju intervencije zatresao sopstvenu mrežu.

Fudbaleri Kristal Palasa odigrali su nerešeno 1:1 sa Vest Hemom koji je poveo sa penala u 27. minutu. Mučio se klub iz Londona da dođe do izjednačenja sa upornim "čekićarima", ali to uspeva da učini Zaha u 76. minutu.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading