Da li će iskrenost Solšera razljutiti navijače?

Autor:

Sport

09.02.2019

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solšer kaže da njegov tim za dve sezone može da do titule šampiona Engleske i da mu za to nije nužno neophodno dovođenje skupocenih igrača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Soljsker

- Važno je i koga već imamo u timu. Ako svaki igrač napreduje za bar 1-2 odsto, onda ne moramo dovesti mnogo igrača. Neće nam neki superstar popraviti situaciju odjednom i od nas automatski napraviti šampione - jasan je norveški strateg.

Solšer je od dolaska na Old Traford i nasleđivanja Žozea Murinja preporodio Crvene đavole. Sezonu koja je bila osuđena na propast u potpunosti je preokrenuo i doveo tim na dva boda od pozicije četiri i plasmana u Ligu šampiona.

Završetak sezone u Top 4 bi, ipak, bio vrhunac što se ove sezone tiče.

- Predaleko smo od vrha da bismo se borili za to. Siti, Liverpul i Totenhem nam dosta beže, a i njima ide jako dobro - kaže Solšer i dodaje:

- Ipak, smatram da bismo za dve godine mogli da se spremimo i uđemo u trku za titulu.

Junajted u subotu od 13.30 časova gostuje Fulamu na Krejven kotidžu, u okviru 26 kola Premijer lige, uz direktan prenos na Sport Klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading