Bosanski stručnjak nije mogao da izdži: Pitanje o Emilijanu Sali dovelo ga je do suza!

Autor:

Sport

08.02.2019

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo fudbalera Emilijana Sale pronađeno je u Lamanšu, nakon gotovo tronedeljnepotrage, a svet i dalje ne može da se smiri zbog nesrećnog događaja.

RepublikaFoto: Starsport
Vahid Halilhodžić

O tome je pričao i trener Nanta Vahid Halilhodžić, ekipe iz koju je Sala krenuo na kobni put do Kardifa kako bi se pridružio novom klubu.

Na pitanje novinara da je i sam Vahid bio napadač i da je nosio devetku kao i Argentinac, bosansko-hercegovački stručnjak se potpuno "slomio".

- On je bio izvanredna devetka, i ja sam bio devetka... O tome sam sa njim često pričao. Dolazio je da se zahvali za savet, a zbog svega toga ovo je stravičnije - rekao je Halilhodžić pokušavajući da zadrži suze.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Oproštaj od Emilijana Sale

Javnost je i dalje šokirana događajima koji su obeležili sportski januar, a epilog je onaj najstrašniji... Emilijano Sala je zajedno sa pilotom izgubio život leteći neispravnim avionom preko kanala Lamanš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading