Legenda Junajteda konačno postaje trener!

Autor:

Sport

08.02.2019

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni engleski fudbaler Pol Skols (44) ima posao. Konačno. Proslavljeni bivši vezista Mančester Junajteda dobio je dozvolu čelnika Fudbalske lige Engleske da preuzme kormilo četvrtoligaša Oldam Atletika, koji se nalazi u nezavidnoj situaciji na 15. mestu u Ligi 2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Skols

Nekadašnji reprezentativac Engleske bio je pod upitnikom za dolazak na ovu funkciju iz razloga što je sa još petoricom bivših saigrača sa Old Traforda istovremeno i suvlasnik niželigaša Salford Sitija, ali je bord direktora EFL-a odlučio danas da nema sukoba interesa i da Skols nesmetano može da preuzme "Latikse".

Ovo će biti prvi samostalni trenerski posao za Pola Skolsa u karijeri, a zanimljivo de je Oldam klub za koji je navijao kao dečak.

Po završetku igračke karijere 2013. godine, Pol Skols je proveo nekoliko nedelja kao član stručnog štaba Rajana Gigsa, koji je privremeno zamenio smenjenog Dejvida Mojesa 2014.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading