NAVIJAČI JUNAJTEDA NEMAJU DILEMU: On mora biti trener Junajteda!

Autor:

Sport

08.02.2019

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ole Gunar Solskjer je sredinom decembra preuzeo Mančester junajted, još uvek ne zna za poraz, ostvario je samo jedan remi, krajem minulog meseca protiv Barnlija je bilo 2:2. U svim ostalim mečevima je slavio, oborio je rekord Meta Bazbija sa brojem vezanih pobeda na startu karijere ne klupi Junajteda, a sada je dobio i priznanje od Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester junajteda

Naime, Solskjer je proglašen za trenera meseca u PL, njegovi "Đavoli" su u januaru upisali tri pobede i remi u ligi.

Slavili su protiv Njukasla, Totenhema i Brajtona i remizirali sa Barnlijem. Tako je norveški stručnjak postao prvi trener Mančester junajteda koji je dobio nagradu za trenera meseca još od Ser Aleksa Fergusona!



Podsetimo da su posle Fergija "Đavole" predvodili Mojes, Van Gal i Murinjo, nijedan od njih nije mogao da se pohvali pomenutim priznanjem. Solskjer je to uradio u drugom mesecu u klubu, pa je ovo još jedan jasan pokazatelj da je pravi čovek za posao na "Teatru snova".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading