CRNI PETAK - Mladi fudbaleri izgoreli u požaru: Legende se mole za njihove porodice

Autor:

Sport

08.02.2019

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar u trening centru brazilskog velikana Flamenga odneo je 10 života mladih fudbalera, a najmanje još tri osobe su povređene, objavio je lokalni Globo. Posle velike tragedije oglasili su se poznati fudbaleri iz te zemlje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Trening centar izgore

Nijedna žrtva nije identifikovana, ali je poznato da su igrači stari između 14 u 17 godina. 

Svi su šokirani ovom vešću, pa je i fudbaler Real Madrida Vinisijus Žunior na svom Tviter nalogu uputio je veoma jaku poruku.

- Kakva tužna vest! Molimo se za sve. Snaga, snaga, snaga - napisao je on.

Oglasio se i Ziko.

-  Kakva tragedija za navijače Flamenga. Kakav je šok primiti takvu vest na drugoj strani sveta, koja je bila fatalna. Neka Bog uteši porodice koje su izgubile decu, unuke, braću, nećake, rođake. Dečake koji su sanjali o budućnosti kako bi pomogli svojim porodicama. Ovakva tragedija ne može proći nezapaženo, životi su izgubljeni. Neka navijači crveno-crnih pronađu snagu i veru kako bi prebrodili ovaj trenutak - napisao je Ziko na Instagram nalogu.

 

 

Romario je više nego šokiran.

- Kakva tužna vest o požaru u trening-kampu Flamenga. Saosećam se sa porodicama mladih ljudi i Flamengom. Prekinuti su snovi, a porodice su uništene - poručio je Romario na svom Tviter nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading