STRAŠNA TRAGEDIJA: Osmeh za kojim svet fudbala plače!

Autor:

Sport

08.02.2019

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I poslednja nada je ugašena... Telo koje je pronađeno u olupini aviona koji je pao definitivno je Emilijano Sala. Svet fudbala je u suzama, a prepoznatljivi osmeh sjajnog Argentinca svima će nedostajati.

RepublikaFoto: instagram.com/emilionasala
IN MEMORIAM: Emilijano Sala

Tragedija koja nije smela da se dogodi... Od prvog dana Sala kao da je predosetio da se nešto sprema. Nije hteo da pređe iz Nanta u Kardif. Na kraju je popustio, a onda tek nije jasno zašto je ušao u avion za koji je odmah video da se raspada.

 

 

Sjajnog asa više nema... Momak koji je u Nant došao da se pozdravi sa saigračima, ali i da obiđe svog psa Nalu tragično je nastradao. I dok se menadžeri i klubovi bore za novac, navijači su u šoku. Posle svakog gola koji je postigao Sala je imao prepoznatljivi osmeh. Onako, iskren do srži, dečački...

Avion u kojem je bio nije mogao da preleti Lamaš u takvim uslovima i ostaje da istraga utvrdi zašto je uopšte poletao u "Pajperu".

Dobri dečko fudbala je otišao u legednu... U Nantu je pokazao da zna da igra fudbal, Premijer liga je bila njegova karta za ulazak na veliku pozornicu, nije stigao da istrči na teren, ali nikada neće biti zaboravljen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading