ČOVEK KOGA JE NEMOGUĆE POBEDITI: Liverpul čupa kosu sa glave zbog Grujića!

Autor:

Sport

07.02.2019

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler i vezista Herte iz Berlina Marko Grujić nalazi se u konkurenciji za nagradu "ruki meseca" u nemačkoj Bundesligi.

Marko Grujić

Odličnim izadnjima nakon povrede, Grujić je skrenuo pažnju na sebe i sada se ustalio u startnoj postavi ekipe Pola Dardaija. Srpski vezista je nedavno protiv Šalkea, u prvom meču gde je odigrao svih 90 minuta posle oporavka od povrede, postigao svoj drugi pogodak u sezoni u remiju dva tima. Pre toga proveo je 56 minuta u pobedi nad Frajburgom, a takođe, u poslednjem meču svog tima u Bundesligi odigrao je čitav meč u porazu protiv Volfsburga.

Nemci ga opisuju kao vezistu koji stvara probleme protivniku čim krene ka golu. Kada god je bio na terenu u januaru mesecu, njegov tim nije poražen, a on je osvojio čak 67 odsto vazdušnih duela u prethodnom mesecu. Sve ovo, nominovalo ga je za nagradu "ruki meseca" u konkurenciji Nikolasa Gonzalesa, napadača Štutgarta.

Grujić se nalazi na pozajmici iz Liverpula do kraja sezone, a dobre partije u Berlinu mogle bi da ga preporuče Jirgenu Klopu za narednu godinu, dok u Herti ne bi imali ništa protiv da ostane.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading