Partizan se ne odriče svog "bisera"!

Autor: Večernje novosti

Sport

06.02.2019

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored brojnih spekulacija da će ove zime napustiti Humsku, mladi defanzivac Svetozar Marković je ostao u Partizanu.

RepublikaFoto: partizan.rs
Fudbaleri Partizana

- Drago mi je što sam i dalje u klubu u kome sam sedam i po godina. Voleo bih da ostanem još dugo godina, ali svi znamo kakva je klupska politika, kao i da svi igrači vole da odu u ligu bolju od naše. Zasad sam tu, videćemo u nastavku sezone šta će se desiti - rekao je Marković za "Novosti".

U medijima su se skoro svakodnevno provlačila imena klubova koji su bili zainteresovani za Markovića, a najviše ih je bilo iz Italije.

- Nisam pričao ni sa kim o kojim klubovima je reč, niti sam se previše interesovao za ponude, osim što sam čitao po medijima. Znam samo da je bilo dosta interesovanja. Možda je za mene najbolje što sam ostao. Smatram da je za svakoga ko sa 18 godina ode u inostranstvo rano. Ostaću do leta, videćemo za dalje- rekao je Partizanov biser.

RepublikaFoto: partizan.rs

Marković bi najviše voleo da sledeća stanica bude Italija, kako stvari stoje šanse da se to obistini su velike.

- Kad bih mogao da biram u koju ću ligu da idem izabrao bih italijansku. Dobra je za razvoj igrača poput mene, za štopera, tamo bih još više sazreo i iz nje bih mogao u neki bolju ligu. Nadam se da ću, kad dođe vreme da napustim Partizan, da odem u italijanski klub- rekao je Marković.

Ono što bi moglo da bude posebno interesantno ukoliko Mirković proceni da je Strahinja Pavlović sazreo za viši nivo fudbala je štoperski tandem koji bi zajedno imao nešto više od 35 godina.

- Nije na meni da odlučujem, ima ko procenjuje ko će i kad igrati. Za Strahinju postoji program koji su smislili odgovorni ljudi, kad će početi da igra, a nadam se da će i on jednog dana ući u startnih 11 iskoristiti šansu. Konstitucijom me podseća na Milenkovića. U mlađim kategorijama je igrao na više pozicija i naučio je da igra fudbal. A što se Blekija tiče, to je put koji bi voleli da slede svi mladi igrači, da posle duple krune u Srbiji pređu u jače prvenstvo. Nadam se da će nas biti što više sa takvim učinkom - zaključio je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading