Šta kaže Iliev, da li će biti pojačanja u Partizanu?

Autor:

Sport

06.02.2019

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dva najnovija pojačanja Crvene zvezde (Milana Gajića i Mirka Ivanića), ali i odluke čelnika Partizana da odobri transfer Marka Jankovića u SPAL, pa povrede Daila Pantića, poslednjih dna se spekulisalo da bi Partizan ipak mogao da angažuje još jedno pojačanje u finišu prelznog roka, i to na poziciji ofanzivnog veziste, ali izgleda da od toga neće biti ništa.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je pred današnji meč crno-belih sa ruskim timom Krila Sovjetov objasnio zbog čega NE TREBA očekivati nova pojačanja narednih dana.

- Mislim da imamo dovoljan broj igrača, važno je što su svi na okupu i što se svi dobro poznaju, već se vidi i neki automatizam, ekipa izgleda kao da je dugo zajedno, što nije bio slučaj u prethodnih šest meseci.

- Prelazni rok je živa stvar, ali kako sada stvari stoje, imamo grupu igrača koja može da odgovori zahtevima. S druge strane, ne žeilmo da radimo na silu sada. Nismo doveli igrača koji nam je bio potreban, to je prošlo i sada da na silu nešto radimo, bilo bi pogubno - istakao je Iliev za TV Arena Sport.

On je otkrio i šta se dešavalo kada su u pitanju ponude za pojedine igrače crno-belih. U medijima se najviše pisalo o ponudi od 4 miliona za Rikarda.


- Pored te ponude za Rikarda, bila je i jedna ponuda velikog turskog tima za Zakarića, ali kada je već Janković završavao, nismo mogli da dozvolimo da i Zakaru prodamo. Za Rikarda smo učinili sve da ga zadržimo. Ovo je samo poslednja ponuda bila od 4 miliona, stizale su i u prethodnih mesec i po ponude koje su bile niže od te. Na kraju je bio ozbiljan napad, uspeli smo da ga odbijemo i želimo da Rikardo na proleće bude još bolji i ubijitiji -istkao je Iliev.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading