PARTIZAN NIJE IMAO ŠANSE, ZVEZDAŠ SAM OD MALIH NOGU

Autor:

Sport

06.02.2019

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Crno-beli su zapravo pregovarali više sa mojim agentom nego sa mnom. Ali, znali su dobro koje boje su mi u srcu" - ističe novi desni bek srpskog šampiona.

RepublikaFoto: Republika
Milan Gajić

Milan Gajić je predstavljen srpskim medijima koji prate crveno-bele na pripremama u Antaliji i tom prilikom istakao zadovoljstvo zbog dolaska u redove najtrofejsnijeg srpskog kluba.

- Presrećan sam zbog toga što sam ovde pred vama. Konačno se ostvario san koji sam dugo sanjao da postaneč fudbaler Crvene zvezde. Nadam se da ću opravdati visoka očekivanja i razloge zbog kojih sam doveden ovde. Maestrano su pre prihvaitili svi u klubu, trener, rukovodioci i novi saigrači -  istaklo je pojačanje Beograđana iz Bordoa.

Nikakva tajna nije da je već nedeljama Partizan pokušavao da dobede standardnog desnog beka mlade reprezentacije Srbije.

- Istina je da su postojali razgovori sa mojim agentom, a ja sam im učtivo odgovorio da samo crveno-bele boje postoje za mene. Zvezdaš sam od malih nogu i nijednog trenutka nije postojala dilema na koji ću stranu Topčiderskog brda.

RepublikaFoto: Republika
Mitar Mrkela i Milan Gajić

Milan Gajić je za tri i po sezone u Bordou nastupio na svega 40 mečeva i postigao jedan gol, a prelaskom na Marakanu odrekao se dela zarade.

- Jesam pristao da igram u Zvezdi za manje novca nego što sa usrećim "Delije" i da se zajedno radujemo novim pobedama i trofejima, objašnjava Gajić.

Vukašin Jovanović, nekadašnji štoper Crvene zvezde bio je saigrač Gajiću u Bordou i svim srcem je navijao da sesni bek dođe u srpsku prestonicu.

Foto: Promo foto

- Tako je, Vule me je savetovao da će Zvezda biti pravi potez za moju karijeru.Nadam se da ćemo zajedno igrati nekad i u dresu Zvezde kao što smo u Bordou. VUle je odličan ihgrač i čovek - objašnjava MIlan Gajić.

Svestan je đak OFK Beograda da će u Zvezdi imati veliku konkurenciju.

- Filip Stojković i Marko Gobeljić su na desnom beku, dva sjajna igrača. Ja sam u Bordou često menjao trenere, praktično na svakih šest meseci i grao sam i na desnom i na levom beku, a nekada i u veznom redu. Ništa mi nije strano, ali ipak samnajbolji uz desni bok. Nadam se da ću, ako se izborim za minutažu u Crvenoj zvezdi, u perspektivi moći da konkurišem i za seniorsku reprezentaciju Srbije. To bi mi bila velika čast - zaključio je Gajić.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading