Kolarov beži iz Rima, hoće ga velikan!

Autor:

Sport

05.02.2019

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Rome ove sezone ne pružaju partije kakve se od njih očekuju, pa će na kraju sezone sasvim izvesno doći do promene u igračkom kadru. Jedan od onih igrača koji bi mogli da napuste "Olimpiko" je i Aleksandar Kolarov, koji se nalazi na meti Intera!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Kolarov

Kapiten reprezentacije Srbije nije u najboljim odnosima sa navijačima, na čijoj se meti našao posle posrtanja cele ekipe ove sezone, pa je posle toga i najavio odlazak iz kluba.

Njega ugovor sa "vučicom" veže do 2020. godine, što znači da će klub iz Milana morati da izdvoji određenu svotu novca na ime obeštećenja, što ne bi trebalo da predstavlja problem za čelnike nero-azura.

Ukoliko zaista dođe do realizacije transfera na leto, Srbija će ponovo imati barem jednog igrača u Interu, a poslednji Srbin koji je igrao na "Đuzepe Meaci" bio je Nemanja Vidić (2016. godine). Pre njega, sa velikim uspehom za italijanskog velikana igrali su Siniša Mihajlović i Dejan Stanković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading