NE, NIJE ŠALA: Majkl Džordan, Ronaldo i Majkon u Hrvatskoj?!

Autor:

Sport

05.02.2019

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako hrvatski fudbal, ruku na srce, nije na najvišem nivou i osim Dinama iz Zagreba retko se kada bivša jugoslovenska republika može pohvaliti nekim uspesima u najpopularnijem sportu. Međutim, imaju naše komšije nešto što mnogi nemaju...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Hrvatske

Najpre je krajem januara prvoligaša Goricu pojačao vezista Ronaldo Oktavijan Andrej Deakonu. Rumun je prvi deo sezone proveo u Konkordiji u kojoj je na 14 utakmica upisao četiri asistencije. Zvučno ime rumunskog internacionalca je bio povod za šale, te se govorilo i pisalo da "nije 'pravi', nije Kristijano, ali je Ronaldo".

Nije prošlo dugo, a još jedna "legenda" je stigla u hrvatsko prvenstvo. Ovog puta je Istra potpisala Majkla Džordana, s tim što on ima i još jedno prezime - N'Kololo. Ovaj Kongoanac je u hrvatski klub stigao takođe iz rumunske lige, ali je nosio i dres Kaena.

Tu nije bio kraj zanimljivostima, a Istra kao da je tražila da dovede što "zvučnija imena" jer je nakon Ronalda njen dres obukao i Maikon. Doduše, ne Daglas, čuveni desni bek Intera, već njegov imenjak iste pozicije, koji je karijeru gradio u Livornu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
drago

25.02.2019 00:50

Haha a finale SP. HAHAHAHA ovo je vrh!!!