Levandovski će biti problem za Bajern

Autor:

Sport

04.02.2019

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ditmar Haman, nekadašnji nemački fudbaler, smatra da bi Bajern iz Minhena trebalo ozbiljno da razmisli o prodaji Roberta Levandovskog.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robert Levandovski

- Mislim da će Levandovski biti problem za minhenski klub. Ta njegova teatralnost, nezainteresovanost na terenu... Napadač Bajerna iz Minhena moraš da budeš koristan za tim i kada ne postigneš gol, što nije njegov slučaj u ovom trenutku, a mislim i da nema mnogo prijatelja u klubu - rekao je Haman za "Sky90". 

Levandovski ove sezone igra na dobrom nivou, postigao je 24 gola u 27 utakmica, ali je činjenica da ima nešto slabiji učinak u Bundesligi (17 mečeva, 12 golova). 

- Bajern bi ozbiljno trebalo da razmisli o kupovini napadača na leto. Ne drugog špica, već prvu opciju -kaže Haman. 

Već godinu/dve unazad pekuliše se o odlasku Levandovskog iz Minhena, međutim on je tamo već pet sezona i u prethodnim je bio briljantan. U poslednje tri sezone postigao je ukupno 89 golova u Bundesligi (30, 30, 29), dok je ove u nešto slabijem ritmu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading