LEGENDA PARTIZANA OŠTRA PREMA SUMI: Ne bi nam pomogao ni protiv Borca

Sport

19.08.2017

12:39 >> 12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni desni bek Partizana, koji je jednom uveo crno-bele u Ligu šampiona, Milivoje Ćirković otvoreno je iskazao nezadovoljstvo igrama najskupljeg pojačanja u istoriji kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ćirković: Ekipa proigra kad Suma izađe iz igre

Ćirković je glasno izrekao ono što mnogi misle i tiho pominju, a to je ocena da Sejduba Suma, barem do sada, nije pokazao ni delić talenta kojim raspolaže, te da nije bitnije doprineo igri crno-belih.

– Kad je Suma izašao sa terena, a zamenio ga Saša Ilić, živnuli smo u igri. Ne znam da li je neko drugačije video taj meč, možda se ne razumem u fudbal. Od njega baš ništa nisam video protiv Videotona. Da li igra na pogrešnom mestu ili nije spreman da odgovori zahtevima. Partizan jeste igrao loše, ali ja vidim čoveka koji je mnogo plaćen, doveden je kao veliko pojačanje, a to nije bio protiv Mađara. Neću ništa da pričam unapred, možda on bude zaista dobro pojačanje za nas, rekao je Ćirković za Alo.

On se zapitao da li Sumu treba čekati da se razigra protiv Borca iz Čačka.

– Možda previše očekujemo od Sume. Leonardo je bio glavni igrač koji nam je doneo trofeje, ali ne treba zaboraviti ni ostale. Ako ćemo da čekamo na Sumu nekoliko meseci, pa kad će da igra ako ne sad protiv Videotona? Da ga čekamo da se razigra protiv Borca iz Čačka? To je već ispričana priča. Da li Saša Ilić sa 40 godina treba da unosi živost u igru umesto mlađih, zaključio je Ćirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading