SPREMA SE ZEMLJOTRES: Real kreće u operaciju "Nejmar" - stižu i još dve bombe!

Autor:

Sport

04.02.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbaler, sigurno najbolji u novijoj generaciji "gaučosa" nalazi se pred odlukom karijere. Gde ima dima, ima i vatre, a izgleda da zaista postoji interesovanje Real Madrida da vrati Nejmara u Španiju gde je stekao svoju fudbalsku slavu.

RepublikaFoto: Starsport
Nejmar

Video ga je Beograd ove jeseni, a možda ga od leta vidi i Madrida. Doduše, gledali su ga mnogi već na "Santjago Bernabeu", ali je tada nosio opremu protivničkog kluba,  a sada bi mogao da na teren trostrukog uzastopnog evropskog šampiona istrči u belom dresu.

"Kraljevići" spremaju pozamašnu svotu novca da dovedu Brazilca, ali postoji i jedan "mali" uslov od strane napadača Pari Sen Žermena, a on glasi - "Dovedite mi dva zemljaka".

To je trenutno i najveći problem Florentina Pereza. Ubedio je Nejmara, ali sada treba još dvojicu. Uspešno su u taknosti čuvali imena Brazilaca, ali se ipak saznalo da se radi o Robertu Firminu iz Liverpula, odnosno štoperu PSŽ-a Markinjosu.

RepublikaFoto: Starsport
Nejmar

Operacija "Nejmar" zvanično počinje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading