VEĆ JE SVE POZNATO: Evo pod kojim uslovima Ivanić stiže u Zvezdu!

Autor: mozzart sport

Sport

03.02.2019

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo Crvene zvezde je obradovalo navijače vešću da je postiglo dogovor sa Milanom Borjanom oko produžetka ugovora, ali nije gotovo sa pojačanjima na "Marakani". U kratkom roku se očekuju još dve novajlije u redovima crveno-belih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mirko Ivanić na pragu Zvezde

Sledeći dogovor sa srpskim šampionom trebalo da postigne Milan Gajić, a jagodu na šlagu trebalo bi da predstavlja transfer crnogorskog reprezentativca i dugogodišnje Zvezdine želje Mirka Ivanića.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić rekao je da je dogovor sa kreativnim vezistom postignut, odnosno da menadžeri pregovaraju sa BATE Borisovom oko obeštećenja. Beloruski klub je u prvom trenutku postavio neralne uslove i tražio milionsku odštetu, ali prema saznanjima "Mozzart sporta" crveno-beli su vrlo blizu da uklone i tu barijeru.

Naime, obeštećenje za Mirka Ivanića trebalo bi da iznosi između 800 i 900 hiljada evra. Najbolji igrač beloruskog kluba je produžio ugovor sa BATE Borisovom u martu prošle godine, ali je izrazio želju da posle tri godine napusti redove ovogodišnjeg učesnika Liga Evrope.

Upravo je za Ivanićeva želja pokrenula intenzivne pregovore na relaciji Beograd-Borisov.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Obeštećenje manje od milion evra sigurno se uklapa u finansijske mogućnosti Crvene zvezde.

Takođe, lični uslovi Mirka Ivanića ne predstavljaju problem. On u BATE Borisovu mesečno zarađuje 18.000 evra, što Crvenoj zvezdi ostavlja mogućnost da mu ponudi povišicu. On bi, prema pojedinim informacijama, u Ljutice Bogdana godišnje inkasirao između 250 i 300.000 evra. 

Prelazni rok u Srbiji traje do 8. februara. Međutim, saga oko dolaska Mirka Ivanića trebalo bi da bude poznato vrlo brzo. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading