JOVETIĆA ZVAO NJUKASL, OVAJ NI DA ČUJE

Autor: sportske.net/Republika

Sport

19.08.2017

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Intera Stevan Jovetić još uvek nema rešen status za narednu sezonu, pošto ga "nero-azuri" ne računaju za projektovani prvi tim u narednoj sezoni. Crnogorac je prošle sezone blistao na pozajmici u Sevilji, ali se nije zadržao ni na "Sančes Pishuanu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jovetiću se ne ide u hladnije predele

Sevilja je želela da ga zadrži, ali je Inter počeo da zateže oko obeštećenja, te je bivši fudbaler Partizana ostao u Italiji po povratku sa pozajmice.

Prošao je i pripreme sa "Neroazurima", igrao odlično, ali se i dalje nalazi na izlaznim vratima "Meace".

Sada je dobio i ponudu iz Premijer lige, za njegove usluge je interesovanje pokazao Njukasl, ali Jovetić ne želi ni da čuje.

On ne želi u Englesku, preferira povratak u Španiju u kojoj je proveo lepih šest meseci, pa se nada da će Sevilja i Inter do kraja prelaznog roka pronaći zajednički jezik.

Bivši napadač Fiorentine i Mančester sitija nalazi se pod ugovorom sa Interom do 2019. godine, a osim Sevilje i pomenutog Njukasla, za njegove usluge je zainteresovan i Olimpik Marsej, kao i njegov bivši klub Fiorentina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading