Nejmar ili Azar? Kurtoa izabrao svog pika

Autor:

Sport

02.02.2019

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijski golman i "jedinica" madridskog Reala Tibo Kurtoa govorio je o potencijalnom transferu zemljaka i nekadašnjeg saigrača Edena Azara u redove trostrukog uzastopnog šampiona Evrope, kao i o transfer politici najvećeg rivala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tibo Kurtoa

Sve se jače govori o dolasku najboljeg igrača Čelsija i po mnogima Premijer lige na Santijago Bernabeu. Na neki način, samo se čeka zvanična potvrda toga jer i sam Azar je nekoliko puta istakao da mu je san da zaigra za kraljevski klub, a ugovor mu ističe u leto 2020. zbog čega će Čelsi biti prinuđen da ga proda kako bi nešto zaradio, jer prva vedeta nije i verovatno neće produžiti ugovor.

Takođe, odavno se govori da je želja Florentina Peresa i Nejmar, a mnogi njih dvojicu vide kao paket za nove Galaktikose 3.0. Sam Kurtoa dao je mišljenje o tome koga bi više voleo da vidi u timu.

- Uvek bih izabrao Edena, naravno. Jako ga volim, ali jasno je, uprava je ta koja odlučuje. Ne znam, iskreno, šta će se dogoditi, to nije pitanje za mene, već za predsednika i članove uprave. Real Madrid je ono što vidite sada. Vidi se da imamo kvalitet, ali ponekad jednostavno ne možemo do gola - rekao je Kurtoa.

Real je prilično zaostao za Barselonom, sa kojom će igrati i u polufinalu Kupa Kralja, a sam Kurtoa smatra da će najveći rival uskoro morati da počne da prodaje svoje vedete.

- Ne treba da gledamo druge, dovoljni smo sami sebi. Mi gradimo naš tim. Ko zna da li će i ko biti kaženj zbog finansijskog fer-pleja. Ako znamo da je Barselona kupila igrača za više od duplo od onoga za šta su prodali Nejmara, znači da će morati uskoro da prodaju igrače kako bi napravili balans.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading