OVO BI MOGAO DA BUDE TRANSFER LETA: Partizan na pragu velikog pojačanja?

Autor: blic.rs/Republika

Sport

19.08.2017

09:07 >> 09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon povratka golmana Vladimira Stojkovića u redove Partizana, srpski šampion mogao bi u narednim danima da vrati još jednog nekadašnjeg asa, koji je napravio zavidnu karijeru u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Humska ga čeka: Zoran Tošić

Reč je o dugogodišnjem vezisti CSKA, Zoranu Tošiću, koji se put istoka Evrope otisnuo upravo iz Humske na zimu 2009. godine.

Njemu je ovog leta istekao ugovor sa klubom iz ruske prestonice, a kako se nije još uvek pojavila neka ozbiljnija ponuda iz inostranstva, naš reprezentativac mogao bi lako da ponovo zaduži crno-belu opremu.

Ovakve spekulacije dodatno je pojačala činjenica da je Tošić uživo pratio susret Partizana i Videotona iz lože na istočnoj tribini. Pojedini izvori iz kluba su otvoreno rekli da Bambi Tošić pregovara sa upravom, kao i da postoji više nego realna mogućnost za povratak.

Tošić nije dobio poziv Slavoljuba Muslina za mečeve sa Moldavijom i Irskom, tako da će 30-godišnji fudbaler svakako požuriti sa potragom za novim klubom kako bi se vratio u konkurenciju za odlazak na SP 2018. godine. Naravno, pod uslovom da Srbija obezbedi prolaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading