Partizanov heroj je skroman!

Autor:

Sport

02.02.2019

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janković je novi fudbaler SPAL-a, a pre nego što je krenuo put Italije oprostio je dug crno-belima. Doskorašnji vezista Partizana nije želeo mnogo da govori o tome uz konstataciju da je bilo mnogo više lepših trenutaka.

RepublikaFoto: fkpartizan
Marko Janković potpisao za SPAL!

- Nema tu šta da se priča, oprostio sam i gotovo. Bilo je mnogo više lepših nego ružnih momenata. I sigurno je došlo vreme da odem. Kako god se moja karijera odvijala dalje, da nije bilo Partizana osećao bih da nije potpuna, jer je to ipak moj klub i kajao bih se što sam otišao rano- rekao je Marko Janković.

Crnogorski reprezentativac je odbio ponudu iz Francuske jer je od početka želeo samo u Italiju.

- Imao sam ponudu iz Francuske, ali nisam želeo da idem. Fudbal je tamo dosta drugačiji od Italije, a smatram da na Apeninima mogu da pokažem talenat. Znam gde dolazim, jer sam non stop bio sa ljudima iz kluba. Bitno mi je bilo da me stvarno žele. SPAL je upoznat sa situacijom da sam operisao trbušni zid, da sam tri nedelje radio sa kondicionim trenerom, tako da imaju uvid u sve. Bitno mi je da budem spreman, jer je Italija veći nivo i igra se u jačem intenzitetu- dodao je Janković.

Za početak je cilj da se izbori za minutažu u novom klubu.

- Ne razmišlja se o ispadanju iz lige. Nadam se da ću brzo da se izborim za minutažu i da ću uskoro da postanem standardan u timu. Posle toga ću razmišljati o ostalom. Naravno, sanjao sam da igram protiv velikih timova iz Italije, jer je to izazov. Moje je da opravdam ambicije i očekivanja- zaključio je doskorašnji igrač Partizana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading