Vranješ i Srbin otpisani u Anderlehtu!

Autor:

Sport

01.02.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimski prelazni rok završen je sinoć zvanično i u Belgiji, a Ajaks je poslednjeg dana ostao zarobljen sa nekolicinom suvišnih fudbalera koji nemaju više budućnost u Briselu. Šef stručnog štaba Fred Ruten odlučio je da skarati spisak prvotimaca na 25, a oni koji su višak na proleće će profesionalne obaveze izvršavati u B timu belgijskog velikana.

Ognjen Vranješ

Grupu odbačenih igrača predvodi Ognjen Vranješ, reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je prošlog leta stigao iz atinskog AEK-a za 3.600.000 evra, a pored njega u ljubičastom dresu na proleće verovatno nećemo gledati ni Denisa Apiju, Kenija Sajefa, Luku Adžića, Kristala Abazaja i Abdul Karima Dantea.

Ove zime u Anderleht su stigli Kara Mbođ (Nant), Janik Bolasi (Kristal Palas) i Peter Žulj (Šturm). Istovremeno, briselski klub je pozajmio Nolidža Musonu (Lokeren), Rijotu Morioku (Šarlroa) i Muhameda Daudu (Vitese).

RepublikaFoto: twitter.com/rscanderlecht
Luka Adžić

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading