Mitar zove u rat!

Autor:

Sport

01.02.2019

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva gola i asistencija u velikom trijumfu nad Brajtonom od 4:2 otišli su u prošlost. Aleksandar Mitrović poručuje da je fokus kompletne ekipe Fulama na narednom iskušenju, subotnjem gradskom derbiju sa Kristal Palasom koji će, kako kaže, biti 90-minutni rat.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

- Podigli smo samopouzdanje, Brajton je prošlost. Uživali smo nekoliko dana, ali vreme je za novi izazov, da se odmorimo i spremimo za Palas. Naravno, prethodna utakmica je bila sjajna, za mene je to bila nezaboravna noć, ali sada je fokus na Kristal Palasu - poručuje Mitrović.

Ne zavarava se Srbin da i njega i ekipu očekuje teško gostovanje.

- Biće teško, jako teško, kao što je bilo protiv Brajtona i moramo da se pripremimo za još jednu bitku, za još 90 minuta rata, za sledeće finale. Nadam se da ćemo osvojiti nova tri boda. Prethodna utakmica je bila veliki korak za nas, sada nam preostaje još 14. Čeka nas dobar tim, dobar protivnik, ali se nadamo da ćemo nastaviti kao i do sada - zaključio je Mitrović.

Utakmica između Kristal Palasa i Fulama igra se sutra od 16 časova na Selhurstu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading