Jezive vesti su pokvarile slavlje: Posle pobede nad Juventusom fudbaleri Atalante su bili potpuno skrhani tugom!

Autor:

Sport

01.02.2019

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trenutku kada je trebalo da slavi najveću pobedu u svom životu, Rafael Toloi je saznao jezive vesti. Njegova supruga izgubila je bebu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Atalanta - Juventus

Atalanta je napravila senzaciju pobedom nad Juventusom i izbacila ga iz Kupa, međutim, u timu nikome nije bilo do slavlja nakon što je njihov saigrač saznao užasnu vest.

Njegova supruga Flavija je imala spontani pobačaj pre meča, ali nije htela da mu javi sve dok se utakmica ne završi.

- Pre ulaska na stadion sam nazvao suprugu i ćerku. Činilo mi se da nešto nije u redu. Jako dobro poznajem suprugu, pa sam je pitao šta se dogodilo. Trudna je 10 nedelja i otišla je na kontrolu. Zamolio sam je da mi snimi otkucaje bebinog srca i pošalje,a ona je odgovorila da je baterija prazna - prisetio se Rafael šta se događalo.

On je predosetio da se nešto događa, ali mu supruga ništa nije govorila.

- Počeo sam da razmišljam šta se događa, ništa mi nije rekla jer je htela da se skoncentrišem na meč. Uz sve te negativne misli rekao sam sebi, ako se nešto ružno dogodilo, mogu da pomognem saigračima da pobededimo da bar malo radosti ponesem kući - ispričao je štoper Atalante.

Od trenutka kada je saznao tužne vesti sve vreme je uz svoju suprugu.

- Pobedili smo jednu od najboljih ekipa na svetu sa 3:0. Doživeo sam čarobnu noć sa saigračima i navijačima, ali kad sam došao kući dobio sam vesti kojih sam se plašio. Izgubili smo bebu. Kakva bol i tuga! Svojoj voljenoj Flaviji reći ću samo jedno - volim te i uvek ću biti uz tebe. Život je takav i moramo biti jaki u svakom trenutku. Verujem da je Bog spremio više radosti za nas u budućnosti - rekao je Toloi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading