Kolarov navijaču: Probudim ti mamu!

Autor:

Sport

31.01.2019

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostovanje Rome protiv Fjorentine u četvrtfinalu Kupa Italije i poraza 7:1 dugo će ostati u sećanju navijača rimskog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Aleksandar Kolarov (33), koji je bio strelac jedinog gola za svoj tim, ipak će ostati upamćen po sramotnom ophođenju prema jednom od simpatizera "vučice". 

Na dan utakmice, kada su fudbaleri izlazili iz autobusa i kretali se ka hotelu, sačekala ih je nekolicina navijača da bi im pružila podršku pred duel sa klubom iz Firence. Redom su aplauzima i rečima podrške ispraćeni izabranici Euzebija di Frančeska, a kada je na red došao srpski reprezentativac, jedan od pristalica Rimljana mu je rekao: "Probudi se", da li dobronamerno ili ne, nikada nećemo saznati, ali ćemo zauvek pamtiti odgovor Kolarova, koji se u tom trenutku okrenuo i besno izjavio.

- Probudim ti mamu - krajnje sramotno i neprofesionalno je reagovao Kolarov.

Da je utakmica sa Fjorentinom jedna od najgorih u istoriji Rome, pokazala je i situacija sa Edinom Džekom, koji je na tom susretu isključen jer je pljunuo sudiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading