Mitrović se zabavlja igrajući: Vera sa navijačima se pretvorila u magičnu noć

Autor:

Sport

30.01.2019

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pobedi Fulama protiv Brajtona od 4:2 Aleksandar Mitrović je postigao dva gola i to za izjednačenje na 2:2 i za vođstvo 3:2. Posle utakmice srpski napadač veruje da je Fulam apsolutno zaslužio pobedu protiv "galebova".

RepublikaFoto: twitter.com/YPSport
Aleksandar Mitrović

Pred navijačima Fulama je bilo još jedno sumorno veče jer je već posle 17. minuta Brajton vodio golovima Glena Mareja. "Kotidžersi" su izašli u drugo poluvreme sa potpuno drugačijim stavom i preokrenuli su i savladali Brajton 4:2. Posle meča je Aleksandar Mitrović pričao za Fulamov sajt o utakmici protiv Brajtona i njihovim defanzivicma. 

- Oni su veoma jaki momci kao i svi u Premijer ligi. Volim da se borim protiv takvih defanzivaca svake nedelje i protiv Brajtona sam dao dva gola. Imao sam dobro drugo poluvreme igrali smo neverovatno. Dali mo četiri gola i mogli smo da damo još. Hteli smo da damo sve od sebe i uspeli smo - kazao je Mitrović za Fulamov sajt. 

- Bilo je veoma zabavno igrati, navijači su bili neverovatni. Verovali su kao i mi i bila je magična noć i nadam se da će još pobeda doći. Bila je to velika utakmica i velikih tri poena - poručuje bivši napadač Partizana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading