FULAM SLAVI SRBINA: Koliko košta Mitrova glava - Neprocenjivo!

Autor:

Sport

29.01.2019

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na krilima reprezentativca Srbije Aleksandra Mitrovića, Fulam je stigao do velikog preokreta i pobede nad Brajtonom 4:2 i tako spasao šanse za opstanak u Premijer ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Londonski klub je posle prvog poluvremena gubio sa 2:0, ali je Mitrović preokrenuo meč najpre asistencijom Kalumu Čejbersu, da bi zatim postigao dva gola.

Konačnih 4:2 za Fulam postavio je Lućano Vijeto.

Glen Marej je dva puta zatresao mrežu domaćeg tima, ali pamtiće se golovi srpskog reprezentativca.

U 47. minutu je reprezentativac Srbije uspeo da glavom spusti loptu pravo na nogu Čejmbersu, koji je iz mesta raspalio i poslao je u mrežu gostiju. 

Mitrović je poravnanje rezultata doneo u 58. minutu, u svom već karakterističnom stilu – glavom, za totalni preokret mu je trebalo još 16 minuta, u 74. je viđena sjajna akcija koju je Srbin krunisao pogotkom, takođe glavom.

Ovim trijumfom je Fulam ostao u trci za opstanak u Premijer ligi, sada na pretposlednjem mestu ima 17 bodova, pet manje od Sautemptona koji je prvi iznad crte, ali ima i meč manje.

Mančester junajted nije uspeo da nastavi pobednosni niz pošto je odigrao nerešeno 2:2 sa Barnlijem. "Đavoli" su uspeli da izbegnu poraz u poslednjim minutima meča Pogba je u 87. minutu pogodio i dokazao da je u izuzetnoj formi i da igra bolje pod "palicom" novog trenera, da bi Lindelof u nadoknadi postavio konačan rezultat.

Pravu senzaciju priredili su fudbaleri Njukasla, koji su sa 2:1 savladali Mančester Siti, iako su gosti poveli već u prvom minutu golom Serhija Aguera. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading