Grujić kao Ronaldo!

Autor:

Sport

29.01.2019

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Grujić je postao nezamenljiv šraf u sistemu Hertine igre. Zbog toga su u Berlinu jedva dočekali da se srpski reprezentativac vrati na teren posle pauze od povrede, a on je pokazao klasu u duelu protiv Šalkea (2:2).

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Grujićeva proslava gola

Krunisao je odličnu timsku akciju golom na asistenciju Slovaka Ondreja Dude. Nakon susreta je mnogo pažnje u nemačkoj javnosti izazvala proslava pogotka našeg veziste jer je istovetna načinu na koji golove uobičajeno slavi Ronaldo. Portugalac je ovu proslavu patentirao, a godinama je jedan od njegovih zaštitnih znakova.

Grujić je u objašnjenju postupka otkrio da se zaista ugleda na Ronalda, ali da je proslava došla spontano.

- To je bila čista emocija. Nisam mogao da ih kontrolišem, jednostavno se dogodilo. Ugledam se na Ronalda, on je pravi primer za mene jer naporno radi na napretku - rekao je Grujić za Bild i dodao:

- Mesi je možda talentovaniji fudbaler, a Ronaldo je sve postigao velikim radom.

Bivši vezista Crvene zvezde igra u Herti na pozajmici iz Liverpula. Ove sezone na devet utakmica u Bundesligi postigao je dva gola, a na terenu je proveo 671 minut.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading