OTKRIVAMO: Šta povezuje fudbalere Stojkovića i Jovića sa Mesijem i Dibalom

Autor:

Sport

29.01.2019

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi odgovorio na potrebe svetski poznatih fudbalera, adidas Football sa ponosom je predstavio četiri nova modela kopački iz Exhibit Pack kolekcije: Predator19+, COPA 19+, X18+ i NEMEZIZ 18+ 360 AGILITY . Pored klasičnih modela sa kramponima, predstavljene su i street style verzije kopački, koje će ljubitelji fudbala moći svakodnevno da nose. Novu kolekciju premijerno će na terenima širom Evrope da isprobaju najveća fudbalska imena poput Lea Mesija, Nemanje Matića, Luke Jovića, Mohameda Salaha, Gereta Bejla, Pola Pogbe, Paula Dibale, Gabriela Hesusa, Roberta Firmina i mnogih drugih.

RepublikaFoto: adidas
Paolo Dibala

Predator19 +, jedna je od najpopularnijih kopački današnjice, a namenjena je mahom fudbalerima koji igru baziraju na čvrstini, snazi i kontroli pokreta.  Model u plavoj boji, sa metalik srebrnim i crvenim detaljima, i ove sezone trebalo bi da predstavlja potpuni hit. Uz ojačanu BOOST™ penu u đonu, gazište omogućava povratak energije pri svakom pokretu stopala. Inovativna SOCKFIT COLLAR tehnologija pruža osećaj komfora, dok CONTROLSKIN doprinosi neophodnoj potpori.

- Nosim adidas kopačke i rukavice ceo život. Za rukavice volim da budu glomazne, da to bude prava "šapa" na ruci i jako sam zadovoljan udobnošću i kvalitetom. Od kopački biram model "predator". Sećam se da su mi prve bile svetlo zelene boje, dok su ove najnovije plave, za koje bih rekao da su najbolje do sada - rekao je naš proslavljeni golman Vladimir Stojković.

RepublikaFoto: adidas
Leo Mesi

COPA 19+ model adidas klasika od sada postoji u novoj paleti boja: crnoj i solarno žutoj verziji. COPA kombinuje tradiciju sa modernim novim dizajnom i inovativnim tehnologijama, čineći ih najprodavanijim adidas kopačkama u ovom trenutku. Sadrže uloške od pene, koji pružaju maksimalno prianjanje, udobnost i prilagođavaju se skočnom zglobu. X RAY gornjište napravljeno je tako da maksimalno smanji klizanje lopte, dok PURECUT pertle omogućavaju maksimalnu kontrolu nad loptom.

X18+ kopačka dizajnirana je da „oslobodi" brzinu fudbalera kojima je to najveći adut, i dolazi u atraktivnom crvenom koloritu, sa tri metalik srebrne trake. SKELETAL WEAVE sastavljen od veoma tankih mrežastih vlakana omogućava odgovarajući dodir i lagodan osećaj. Veoma mekana SPEED MESH tekstura pomaže pri svakom pokretu, bez ograničavanja. SPEED FRAME čini đon kopačke izuzetno laganim, dok 3D modifikovana peta pruža udoban i stabilan oblik, koji čvrsto drži stopalo tokom ubrzanja.

RepublikaFoto: adidas
Luka Jović

- Model X18+ mi pomaže da igram dobro. Jako su udobne kopačke, lagane, a motiv više da u njima postižem golove je taj što su pravljene samo za mene, u crveno-belo-plavoj varijanti, sa srpskom zastavom i mojim prezimenom - ističe jedan od najtalentovanijih fudbalera Evrope, Dejan Joveljić.

Isti model kopački nosi i prvi strelac nemačkog prvenstva Luka Jović, ali i "biseri" srpskog fudbala, 18-godišnji Armin Đerlek, kao i 16-godišnji Filip Stevanović, koji se velikim koracima probijaju ka najvećoj sceni.

- Na takvoj sam poziciji da su stabilnost i brzi pokreti preduslov za dobru igru, a od kada nosim adidas, znam da mogu da uvek dam svoj maksimum. Izabrao sam model X18+, jer mi on omogućava eksplozivnost, brzinu i kreativnost. Nije ni čudo što ih nose asovi kao što su Bejl, Suarez, Ozil i mnogi drugi - objašnjava Stevanović, čije primarno mesto u timu je levo krilo.

NEMEZIZ 18+ 360 AGILITY u solarno žutoj boji od januara nosiće neki od najpoznatijih fudbalera planete, na čelu sa slavnim Argentincem Leom Mesijem. Poslednja verzija NEMEZIZ uključuje prepoznatljivu AGILITY BANDAGE tehnologiju, koja je dodatno unapređena, i pruža ultimativnu stabilnost stopalu. Dvostruka zaštita čvrsto drži zglob i omogućava eksplozivnu promenu pravca, dok AGILITY KNIT 2.0 inovacija, bazirana na isprepletanoj strukturi vlakana, omogućava mekoću i osećaj lakoće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading