Zapet kao puška da nasledi Borjana: Zvezda može uvek da računa na mene

Autor:

Sport

29.01.2019

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši golman Voždovca i Napretka, Zoran Popović čvrtsto stoji na zemlji i poručuje da će uvek biti spreman da iskoristi šansu koja mu se bude ukazala u dresu Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Popović

Popović se našao među stativama u drugom poluvremenu, prve pripremne utakmice crveno-belih i ostavio odličan utisak.

Dva zicera imao je Nordhauzen, dve situacije jedan na jedan, ali se čuvar mreže crveno-belih sjajno postavio i skinuo dva čista zicera. Posle utakmice je izneo svoje utiske.

- Bila je ovo prva prijateljska utakmica za nas u Antaliji, odigrali smo po 45 minuta, malo je teren bio teži, odigrali smo dobru utakmicu, najvažnije je da smo pobedili - istakao je posle meča sa Nordhauzenom, Zoran Popović i nastavio:

- Ovoga puta sam imao sreću da odbranim, tako je to u fudbalu, nekada to budu golovi, na moju sreću danas sam dobro reagovao i sačuvao svoju mrežu.

Spekuliše se o tome da bi Milan Borjan mogao da napusti Crvenu zvezdu, a kao "zapeta puška" svoju šansu čeka Zoran Popović, spreman je da nasledi sjajnog kolegu.

- Naravno da jesam, ali ne razmišljam o tome, Crvena zvezda uvek može da računa na mene, sedeo na klupi ili bio na terenu kad god da dobijem šansu daću sve od sebe.

Cilj na proleće je jasan, dupla kruna.

- Cilj je dupla kruna, borićemo se za to i verujem da ćemo je podariti navijačima - zaključio je 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading