ZVEZDI DOVOLJNO I POLUVREME: Crveno-beli sigurni u prvoj proveri u Antaliji!

Autor:

Sport

28.01.2019

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu nemačkog niželigaša Nordhauzena sa 2:0. Oba gola crveno-beli su postigli i prvih 45 minuta i tako mirno sproveli duel kraju.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Strelac prvog gola - Stefan Hajdin

Nije ovaj susret bio pravo merilo snage crveno-belih, ali su mogli i navijači, ali i stručni štab da ubeleže dosta pozitivnih, ali i po koju negativnu stvar iz duela sa Nemcima.

Brzo je Zvezda došla u vođstvo preko Stefana Hajdina već u trećem minutu, a duplirala je prednost nakon odličnog šuta sa nekih 20 metara Branka Jovičića. Prvo poluvreme je apsolutno pripalo Beograđanima koji su mogli da napune mrežu protivnika da su bili malo koncentrisaniji u završnici.

RepublikaFoto: Promo foto

Kao što je i bilo očekivano drugih 45 minuta Vladan Milojević je iskoristio kako bi promenio čitavu postavu koja je, ruku na srce, odigrala dosta lošije od momaka koji su igrali u prvom delu. To je bilo jasno i Nemcima koji si imali nekoliko stopostotnih prilika, ali da ozbiljno može da se računa na njega pokazao je rezervni golman šampiona Srbije Zoran Popović.

Sve u svemu, zasluženo, ali ima dosta prostora za napredak.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Mohamed El Fardu Ben

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading