PODSTREK ZA SRBINA: Navijači Marselja veruju u Radonjića!

Autor:

Sport

27.01.2019

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije dobro, nikad nije posle poraza, posebno kad se samo nadoveže na seriju loših rezultata i još gorih igara ekipe. Ali kao uteha Nemanji Radonjiću – ili još bolje kao podstrek da tek sad povuče još jače – malo priznanje Olimpikovih navijača, koji su srpskog reprezentativca proglasili za najboljeg igrača Marselja u porazu od Lila (1:2).

Nemanja Radonjić

Nije im očigledno promaklo da je nekadašnje krilo Crvene zvezde bilo izuzetno agilno u prvih 30-ak minuta utakmice, na kraju krajeva i da je postigao gol, poništen na signalizaciju video tehnologije.

Izbor najboljeg igrača Olimpika u Marselju se tradicionalno vrši u anketi na sajtu lokalnog Provansa, a tamo su navijači Radonjiću dali najveću prosečnu ocenu u poraženom timu – 6,05 na skali od 1 do 10. Iza Radonjića ostali su Maksim Lopez (5,65) i Kevin Strotman (5,59).

Najgore je prošao Kostas Mitroglu, koji je dobio prednost u odnosu na Valera Žermena, ali možda bi i bolje bilo da je meč presedeo na klupi. Barem ako pitate navijače Olimpika, koji su grčkog reprezentativca “nagradili“ ocenom 1,49 na skali do 10. Surovo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading